Schoonheidssalon Beauty 4 all Voerendaal

Beauty 4 all, Voerendaal, Ubachsberg, Babor, schoonheidssalon, dierproefvrij, cosmetica, verjongingsbehandelingen, schoonheidsinstituut, beauty, beautysalon, gelaatsbehandelingen, persoonlijke verzorging, schoonheid

Behandelingen

IN HARMONIE MET MEZELF

Persoonlijkheid tonen. De allermooiste sleutel van een fascinerende uitstraling. Een natuurlijk charisma of extra charme. Individuele eigenschappen zorgen voor een onmiskenbare betovering. Daarom bent u als mens uniek. En net zo uniek is uw huid!

Net zo veelzijdig als de verzorgingsbehoefte van uw huid, zo doorslaggevend voor haar innerlijke en uiterlijke balans, is de perfect daarop afgestemde dagelijkse verzorging.

Elke huid reageert verschillend op prikkels van buitenaf. Of u nu een droge, een gevoelige, een veeleisende, een vette huid of een vermoeide huid heeft.
Beauty 4 all voorziet, afhankelijk van uw huidtype en huidtoestand, in een aangepaste verzorging, met als doel het maximale uit uw huid te halen.

Wat kunt u verwachten van een gelaatsverzorging?
Na een huidanalyse wordt, in overleg met u, die verzorging aangeboden die het beste resultaat zal geven. Naast een uitvoerig advies bij uw persoonlijke verzorgingsplan, krijgt u tevens een advies over een optimale dagelijkse verzorging voor thuis.

Standaard bestaat iedere gelaatsverzorging uit: reiniging van de huid, epileren wenkbrauwen, peeling, vapasone, dieptereiniging, hoogwerkzaam ampul, ontspannende massage, crème masker, afsluitende verzorging en oogverzorging.

Wilt u iets extra’s dan kunt u kiezen uit diverse variaties, ook weer rekening houdend met het huidtype en de huidtoestand. Zo zijn er luxe variaties in de vorm van bijvoorbeeld specifieke maskers, schuimmaskers, collageenmaskers en peel of maskers.
Of u kiest voor een ampullencrash, waarbij meerdere hoogwerkzame ampullen achtereenvolgens op uw huid worden gebracht.

Laat u door Beauty 4 all, geheel vrijblijvend, adviseren!

openingstijden
maandag
09:00 - 22:00
dinsdag
09:00 - 22:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 22:00
zaterdag
09:00 - 15:00

proximedia
Grispenstraat 19 | 6367 HN Voerendaal | 045 5215671 | info@beauty-4-all.nl

created by pieter looijmans @ proximedia